Wat beweegt Edith Meeuwis?

Mijn jarenlange ervaring als marketing- communicatiemanager in kleine en grote organisaties helpt mij om met de juiste essentie een merk (weer) in beweging te krijgen.

PortfolioSamenwerken?

Van het bouwen en ontwikkelen van een nieuw merk, rebranding, grafisch ontwerp, of ondersteuning bij een marketingvraag? Mijn  ervaring als marketing- communicatie specialist in kleine en grote organisaties helpt natuurlijk mee om met de juiste essentie een merk (weer) in beweging te krijgen.

Mijn commerciële skills heb ik van nature meegekregen en in het verleden zelf als doorgewinterde accountmanager, succesvol aan de weg mogen timmeren. Niet zo gek dat ik bij veel organisaties samenwerk met de afdeling verkoop. Want betrokken enthousiaste medewerkers zijn cruciaal voor het slagen van een marketing- reclamecampagne. Zoek je een Interim allround marketeer en grafische vormgever voor ondersteuning van jouw team en organisatie?

Je kunt mij inzetten voor langere tijd wanneer er behoefte is aan marketingsupport. Vanaf 4 uur in de week werkt dit voor beide partijen effectief!

Eenvoudig contact opnemen

Contactgegevens

Marketing Beweegt
Laurierpark 108
9408 AN Assen

06 55394530
info@marketingbeweegt.nl

KvK nummer 58614826