In welke branches zit jij dan? Deze vraag wordt mij met regelmaat gesteld. Tja dan kan ik niets anders zeggen, overal waar ik iets kan doen.

Dan praten we vooral over mijn allround taken als interim of als externe bij diverse bedrijven. De maand april 17 is een maand met vele uitersten. Circa 80 uur gaan we verdelen voor een Europese Groothandel in elektrotechnische componenten. Hier hou ik mij voornamelijk bezig met productfotografie en het ontwerpen van technische brochures, advertenties en voorbereiding van aantal vakbeurzen. Tussendoor zit ik totaal 2 dagen bij management van een installatie en beveiligingsbedrijf voor het schrijven van een SLA / SMA en de beurs voorbereiden. De gemeente Assen zet mij op aanvraag in voor de eerste fase uitrol van de al eerder goedgekeurde beeldmerken en slogans. Eerst een compleet huisstijlhandboek en daarna de suggesties en ideetjes uitwerken tot mooie uitingen.

Dan heb ik nog de makelaar staan met de verdere uitwerking van de flyers en tekeningen die ik heb ontworpen voor nieuwe marketingstrategie. Oja, of ik ook het tuinbord voor een Beautysalon wil ontwerpen. Ik heb een middag gepland voor een START-UP. Brainstormsessie ondernemersplan en mag ik de complete huisstijl ontwerpen. Daarnaast ben ik in beeld bij een mooie stichting in Drenthe. Ze willen support met het vermarkten van hun dienstverlening.

Tussen de bedrijven door ga ik nog even een examen doen op gebied van…. Dit maakt het straks nog interessanter om eens te kijken naar samenwerking. Ik kan namelijk maar op een plek tegelijk zitten…..