In een oogopslag zien en weten wat Marketing Beweegt doet?

Nee,  dat gaat op geen enkele manier lukken hoe graag ik dat zou willen. Marketing is een breed begrip. De een denkt direct aan folders, advertenties en reclame maken. De ander denkt direct aan meer omzet genereren. Sommige zien de noodzaak in om marketing strategisch toe passen.

Daarom is het voor elke ondernemer van belang hoe je marketing op een efficiente manier kan zetten.  Niet alleen maar denken een een leuk visitekaartje, het uitdelen van duizenen flyers en een aantal vertegenwoordigers op de weg zetten. Maar wat je de komende jaren wilt gaan doen met de onderneming.  Uitbreiden of juist kleiner worden. Is het product wel interessant genoeg voor de toekomst of moeten we zoeken naar andere mogelijkheden. Wat moeten we allemaal doen aan reclame en communicatie. Voldoet de website nog wel etc….Heel veel vragen  die uiteindelijk moeten resulteren in concrete antwoorden.

Hoe gemakkelijk is het als je af en toe een externe creatieveling belt voor een meeting, bijeenkomst of brainstormsessie. Iemand die de kracht heeft om mensen uit een tunnelview te halen en zaken op een andere manier benadert. Iemand die enthousiast genoeg is om mensen weer op scherp te zetten,

Tja dan weet je in één oogopslag wie je moet bellen….Marketing Beweegt.marketing beweegt