Reset Praktijk start zelf met geheel nieuwe huisstijl door Marketing Beweegt

Jelma Daalman is een natuurgeneeskundige met een bijzondere levenservaring. Sinds 1980 is zij werkzaam in de natuurgeneeskunde en hiervoor heeft zij diverse opleidingen gevolgd: o.a fytotherapie, heilpraktiker, orthomoleculaire therapie, spiritueel therapeut, coach emotioneel psychische klachten, reflexzone therapie, massage therapie, dorntherapie, breussmassage en healing.Haar  specialisatie is om lichamelijke en psychisch/emotionele problemen in balans te brengen.Haar spirituele ontwikkeling is in dit leven vooral voortgekomen door haar zes overleden kinderen die in de leeftijd van drie maanden tot zeven jaar plotseling overleden zijn aan een ziekte. Zie haar boek overleven www.over-leven.com. Zij zijn nu haar helpers aan gene zijde. Door haar rechtstreekse verbinding met hen kan zij schakelen van wetenschap naar spiritualiteit.Haar inspiratie wordt gevoed door mijn overleden kinderen. Zij vormen een team en hebben met z’n zevenen als doel mensen met een hulpvraag inzicht te geven om hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

Met deze informatie en een diepgaand intakegesprek heb ik uiteindelijk een logo / beeldmerk ontworpen wat haar onderneming maar ook haar levenservaring met elan kan dragen.Reset Praktijk natuurgeneeskundige

De gemende kleuren van blauwe lucht en de groene natuur. De gele rand van de opgaande zon. De letters Reset Praktijk zijn open en stromen energie door ( Feng Shui) Het figuurtje heeft iets weg van een engel. ( staat symbool voor haar overleden dochter Celeste). De blaadjes (natuur) lijken ook weer op vleugels. Het strekken van de armen betekent, trek mij mee omhoog neem mij mee ( reset ). Maar ook ik vang je op, ik omarm je en help je verder. Het blaadje buiten de ellips betekent: kom uit je zone, reik verder. Blijf er niet inzitten.

Daarnaast heb ik vooral focus gehouden op simpele maar zakelijke vorm.

Tussentijds hebben we een fotoshoot geregeld omdat Jelma naar haar idee geen goede representatieve foto’s van zichzelf had. Bijzonder dat ook zij hiervoor mij kiest, ik ben tenslotte geen professionele fotografe.

Daarna hebben we voor Jelma in samenwerking met Stefan Bos van Inventar de website gebouwd en ontworpen.  Stefan is verantwoordelijk geweest voor het webdesign en ik heb de grafische vormgeving voor mijn rekening genomen. De teksten komen voor het grootste gedeelte van Jelma zelf.

Bezoek de website van Jelma Daalman en maak kennis met haar interessante dienstverlening.

Ben je ondernemer en op zoek naar een compleet nieuwe maar betaalbare huisstijl? Vraag naar de MBOB actie!