Huisstijl

Buysrogge

De opdrachtgever zocht:

Sinds 2014 is Marketing Beweegt verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen van het familiebedrijf Buysrogge. Daarbij heb ik alle ontwerpen voor  foldermateriaal, drukwerk, formulieren en het ontwerpen van de beursstand verzorgd.

In 2018 is Buysrogge overgenomen door de bedrijfsleider Menno Nieuwenkamp. In opdracht van de nieuwe eigenaar hebben wij een nieuw logo ontworpen en de naam aangepast. Sinds de introductie van het nieuwe logo ben ik 1-2 keer per maand op locatie aanwezig om verder invulling te geven aan hun wensen en eisen. Deze procedure verloopt voor beide partijen uitstekend, omdat zij kunnen zien waar ik me bezig ben en ik op elk moment feedback van informatie kan verwachten.

In 2023 lanceer ik de nieuwe website (WordPress) voor Buysrogge. Deze wordt zo ingericht dat de eigenaar er gemakkelijk zelf bijkan.

 

Huisstijl. corporate imago . huisstijldrukwerk . belettering bedrijfswagens . website. sociale media . fotoreportage medewerkers . Ondertekening. website content en vormgeving . outdoor media . advertentie . interim op locatie

Eenvoudig contact opnemen

Contactgegevens

Marketing Beweegt
Laurierpark 108
9408 AN Assen

06 55394530
info@marketingbeweegt.nl

KvK nummer 58614826

BTW nr: NL001597727B04