Gebiedsmarketing

Gemeente Assen

De opdrachtgever zocht:

Eind 2017 kreeg ik, door het winnen van een pitch, de opdracht voor het ontwerpen van drie verschillende beeldmerken en slogans voor drie wijken met een imagoprobleem in Assen. Behalve de ontwerpen ook een realiseerbaar plan hoe zij bewoners en bezoekers op de hoogte kunnen brengen en houden met de nieuwe ontwikkelingen. Alle wijken hadden een flinke boost nodig i.v.m. een negatief imago (overlast, drugs, werkeloosheid, verpaupering, leegstand . De gemeente Assen heeft in nauwe samenwerking met de partners Actium wonen, MBA ( Mijn buurt Assen) een renovatie- beleidsplan ontwikkeld. Leven en wonen op een prettigere manier.

Onze oplossing

Na een uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis, rapporten, identiteit en diverse buurtbezoeken zijn we met een plan de campagne gekomen. De drie beeldmerken werden gecreëerd met ieder een heldere persoonlijke boodschap.
Fijn wonen, mooi groen, wereldse ruimte om te leven, wonen en te spelen. Herkenbaar en gelijk aan de kleuren van het bestaande MBA logo (een van de eisen) De gekozen hoofdkleuren zijn groen, magenta en blauw. We vertaalden de beeldmerken naar een huisstijl, die inmiddels is toegepast op de bouwborden, wijkblaadjes, website, social media kanalen, de gemeentepagina en diverse correspondentiematerialen.

gebiedsmarketing . beeldmerken en pay-off (slogan) . huisstijlhandboek . presentatie goed bezig buurvrouw . outdoor media . projectbegeleiding

Eenvoudig contact opnemen

Contactgegevens

Marketing Beweegt
Laurierpark 108
9408 AN Assen

06 55394530
info@marketingbeweegt.nl

KvK nummer 58614826

BTW nr: NL001597727B04