Wat wij straks samen doen…

Creatieve concepten bedenken met gerichte marketingactiviteiten die raken.

Zeg nu eerlijk, heb jij in het verleden met al die losse reclame flodders ooit goed raak geschoten?

Benieuwd naar mijn werk?

Wat beweegt mij?

Marketing Beweegt is het energieke en creatieve allround marketing bureau in Assen.

 • Brainstormsessies
 • Logo, slogan en huisstijl
 • Branding
 • Marketing strategie
 • Events en beurzen
 • Grafische vormgeving
 • Social Media
 • Reclame advies
 • Content website
 • Sales ondersteuning
 • Multi media advies

Interim marketeer

Edith Meeuwis inzetten voor langere tijd wanneer je behoefte hebt aan een praktische, creatieve sparringpartner?

Ik heb succesvol bewezen kennis en ervaring op gebied van uiteenlopende marketing en communicatie vraagstukken. Ik verkoop geen wollige rapporten met algemene marketingformules zonder heldere antwoorden. Ik pas de marketing toe die matcht met jouw organisatie. Tactische marketing! Een uitvoerbaar en meetbaar plan wat gedragen wordt door de verkopers en medewerkers.

Ik help jullie verder met het gefaseerd uitrollen van een project of campagne. Hierdoor blijft het marketingbudget overzichtelijk en kunnen wij, waar nodig is de daadwerkelijke uitvoering aanscherpen.

Stapje met mij verder?

Social Media beheer

De Social Media heeft in een paar jaar de marketing volledig op zijn kop gezet.

Facebook, LinkedIn en Twitter bieden ongekende mogelijkheden om echt direct betrokken te raken met klanten. Ik bedenk hiervoor originele engagement content. Als onderdeel van jouw organisatie- en marketingstrategie kun je naast traditionele middelen, volop Social media inzetten voor naamsbekendheid en promotie. Social media is gratis en het heeft een groot bereik.

Opstarten, originele ontwerpen en humorvolle boodschappen creëren? Een feestje voor ons allen en voor jullie een opstap naar meer naamsbekendheid!

Vrijblijvend ideetje vragen?

Edith 30 jaar ervaring in bedrijfsleven

Jouw ondernemerschap mix ik met mijn ‘vakvrouwschap’. In de 30 jaar die ik heb doorgebracht in allerlei branches, van klein naar groot, heb ik mij ontwikkeld als een creatieve vakvrouw op gebied van marketing en communicatie. Vandaag de dag bundel ik al mijn capaciteiten in mijn eigen onderneming. Ik weet dat mijn enthousiasme en open persoonlijkheid het beste tot haar recht komen in startende en middelgrote organisaties. Organisaties waar iets moet veranderen, waar er behoefte is aan een frisse wind en pioniersmentaliteit. Ik help mee omdenken en motiveer, door vertaalslagen te maken in haalbaare doelstellingen.

Mijn ervaring in branches als ICT- telecom, elektrotechniek, detail- retail handel, groothandel, bouwbedrijven, energiesector, automotive, horeca, makelaardij en nautica maken mij een duizendpoot die nog steeds elke dag bijleert.

Mag ik nog wat over jouw branche leren?