Wat beweegt Edith Meeuwis?

Mijn jarenlange ervaring als marketing- communicatiemanager in kleine en grote organisaties helpt mee om met de juiste essentie een merk (weer) in beweging te krijgen.

PortfolioSamenwerken?

Van het bouwen en ontwikkelen van een nieuw merk, rebranding, grafisch ontwerp, of ondersteuning bij een marketingvraag? Mijn  jarenlange ervaring als marketing- communicatie specialist in kleine en grote organisaties helpt mee om met de juiste essentie een organisatie (weer) in beweging te krijgen.

Ook is de verkoop met de paplepel ingegoten dus niet zo gek dat ik bij veel organisaties graag samenwerk met de verkoopafdeling. Zij hebben namelijk echt contact met de beoogde doegroep en klanten. Hiermee creeer ik meer  betrokkenheid en enthousiasme van medewerkers. Medewerkers in de organisatie zijn cruciaal voor het slagen en uitdragen van een marketing- reclamecampagne.

Vanaf minimaal 4 uur in de week ben ik als interim medewerker inzetbaar in jouw eigen organisatie. Eigen laptop voor alle grafische werkzaamheden ( Adobe en Coreldraw), ontwerpen, fotobewerking etc. 

De voordelen?

  • Jouw organisatie krijgt full service op locatie tegen een vast tarief.
  • Flexibel inzetbaar voor een tijdelijk project waar mijn expertise voor nodig is die je niet zelf in huis hebt.
  • Ik ben gewend om direct zelfstandig aan de slag te gaan en heb weinig inwerktijd nodig.
  • Altijd een frisse blik en benader zaken op een andere manier.
  • Groot netwerk in bedrijfsleven en sterk in het verbinden van organisaties.
  • Ad hoc of spoedklussen kunnen direct worden uitgevoerd. Van een advertentie tot een technische brochure. Een logo of gaan we voor een complete standbouw ontwerp.

 

Ik mix jouw vakmanschap met mijn “vakvrouwschap”

 

 

 

Eenvoudig contact opnemen

Contactgegevens

Marketing Beweegt
Laurierpark 108
9408 AN Assen

06 55394530
info@marketingbeweegt.nl

KvK nummer 58614826

BTW nr: NL001597727B04