Wat mij beweegt?

Mijn jarenlange ervaring als marketing-communicatiemanager in kleine en grote organisaties helpt jouw onderneming verder.

Hierdoor werken we sneller en beter naar de juiste essentie. Volop in beweging maar stap voor stap je verder…..

Inspiratie?Samenwerken?
 

Professionele ondersteuning nodig bij het ontwikkelen en ontwikkelen van een nieuw merk, rebranding, grafisch ontwerp? Of ben je op zoek naar hulp bij een marketingvraag? Ik sta klaar om jou te helpen! Met mijn uitgebreide ervaring als marketing communicatie specialist in zowel kleine als grote organisaties, kan ik een organisatie helpen om de kernwaarden op de juiste manier over te brengen en weer in beweging te krijgen.

Als voormalig accountmanager begrijp ik het belang van samenwerking met de verkoopafdeling, accountmanagers, vertegenwoordigers en verkoop binnendienst. Zij hebben direct contact met doelgroep en klanten, waardoor ze een onschatbare rol spelen in het vergroten van de realisatie en het enthousiasme onder de medewerkers. Ik geloof sterk dat het succes van een marketing- en reclamecampagne afhangt van de realisatie van alle medewerkers binnen de organisatie.

Als interim medewerker sta ik klaar om mijn expertise in te zetten binnen jouw organisatie, waarbij ik beschikbaar ben vanaf minimaal 4 uur per week. Ik werk graag op locatie, inclusief met eigen camera en laptop voorzien van Adobe en Coreldraw software. Dit stelt mij in staat om ter plekke grafische werkzaamheden uit te voeren, creatieve ontwerpen te maken, foto’s te bewerken en nog veel meer.

Samen kunnen we jouw organisatie naar nieuw level brengen door effectieve marketingstrategieën en creatieve grafische oplossingen te implementeren. 

  • Ik combineer mijn  “vakvrouwschap” met jullie eigen specialisaties.
  • Full-service op locatie tegen een vast en aantrekkelijk tarief. 
  • Ik ben flexibel inzetbaar voor tijdelijke projecten waarbij mijn expertise nodig is.
  • Ik ben gewend om direct zelfstandig aan de slag te gaan en heb weinig inwerktijd nodig.
  • Altijd een frisse blik en een andere benadering van projecten.
  • Ik heb een groot netwerk in het bedrijfsleven en ben sterk in het verbinden van organisaties.
  • Ad-hoc of spoedklussen kunnen direct worden uitgevoerd, of het nu gaat om een mailbanner, flyer of advertentie op maat.
  • Ik ben ook ervaren in het onderhouden, bedenken en beheren van sociale media. 

 

 

 

Stap verder

Eenvoudig contact opnemen

Contactgegevens

Marketing Beweegt
Laurierpark 108
9408 AN Assen

06 55394530
info@marketingbeweegt.nl

KvK nummer 58614826

BTW nr: NL001597727B04